For example, you can use the following code for loading the jQuery library from Google CDN: or the following one for loading the Bootstrap library from jsDelivr: -- End of the comment -->

Incarcare...

Contact Info

Str. Brailei nr. 165 b, Bl. A2-A3, Galați

Your Cart

No products in the cart.

Ce cauți?

Cat. Mare - Solutii Securitate
  SOLUTII SECURITATE | IT GLOBAL

Soluțiile noastre de securitate includ un grad ridicat de tehnologie de ultimă generație. Siguranța este deosebit de importantă pentru fiecare, iar a avea o soluție funcțională este la fel de important.

Punem la dispoziția dumneavoastră soluții complexe pentru securitatea persoanelor, bunurilor, valorilor și datelor astfel încât beneficiarul să își desfășoare activitatea în condiții de maximă siguranță.

În acest scop oferim servicii de proiectare, instalare, mentenanță si reparații  a sistemelor de securitate. Puteți beneficia de aceste servicii atât pentru sistemele instalate de echipa noastră, cât și pentru sistemele aflate deja în posesia dumneavoastră.

Pentru a putea oferi toate aceste soluții colaborăm cu cei mai mari reputați producători precum – AJAX  SISTEM, PARADOX, DAHUA, HIKVISION, AXIS, NOVUS, DSC

Hai sa discutam despre Solutii securitate

Solutii securitate

Sisteme de supraveghere

Solutii securitate

Sisteme Antiefractie

Solutii securitate

Sisteme detectie incendiu

Solutii securitate

Sisteme de control acces