For example, you can use the following code for loading the jQuery library from Google CDN: or the following one for loading the Bootstrap library from jsDelivr: -- End of the comment -->

Incarcare...

Contact Info

Str. Brailei nr. 165 b, Bl. A2-A3, Galați

Your Cart

No products in the cart.

Ce cauți?

Detalii serviciu

ERP- Entreprise Resource Planning (Planificarea Resurselor Întreprinderii) 

Sistemele ERP sunt aplicații destinate companiilor,utilizate pentru organizarea și controlul afacerii. Programele ERP sunt folosite în majoritatea departamentelor din firmă, pe cele mai importante fluxuri de lucru .

Compania noastră face parte din rețeaua de parteneri SoftOne.

SoftOne este lider de piață în segmentul Cloud ERP/SaaS, cu peste 5000 de instalări în cloud, iar soluția este folosită de peste 18.000 de companii din Europa de Sud-Est.

Soft1 ERP pune la dispoziția companiilor o gamă largă de aplicații web&mobile care oferă flexibilitate sporită în derularea operațiunilor.

Recomandăm Soft1 ERP deoarece este creat pentru nevoile reale de afaceri, oferă funcționalități complete pentru managementul serviciilor, oferă vizibilitate și transparență pentru alinierea proceselor de producție, reunește toate procesele de retail, integrează toate procesele de distribuție, așadar putem spune că este mai mult decât un sistem de planificare al resurselor.

Hai sa discutam despre Software ERP

Solutii IT&C

Hardware&Software

Solutii IT&C

Data center