For example, you can use the following code for loading the jQuery library from Google CDN: or the following one for loading the Bootstrap library from jsDelivr: -- End of the comment -->

Incarcare...

Contact Info

Str. Brailei nr. 165 b, Bl. A2-A3, Galați

Your Cart

No products in the cart.

Ce cauți?

Detalii serviciu

Sistemele complete de control acces și pontaj reprezintă un instrument necesar pentru managemantul eficient al resurselor umane în cadrul orcărei organizații, având totodată un rol important în asigurarea securității organizației. Filtrarea persoanelor cu drept de acces într-un obiectiv sau instituție este absolut obligatorie pentru buna desfășurare a activității acestora.

Soluțiile tehnice oferite pot cuprinde:

–  centrale de control;

– software control acces-pontaj;

– cititoare și carduri magnetice, carduri de proximitate;

– yale,amortizoare usi,butoane ieșire.

Cu ajutorul acestor sisteme de control acces puteți seta cu ușurință cine are permisiunea  să intre în anumite zone, în anumite intervale de timp. Cel mai des intânlim acest sistem de control acces în corporațiile  cu diverse departamente și în locațiile cu diferite niveluri de securitate.

Sistemul oferă un istoric  detaliat al tuturor acceselor,  puteti primi notificări pe dispozitivele conectate  atunci când se întâmplă evenimenente, cum ar fi încercări de acces neautorizate.

Hai sa discutam despre Sisteme de control acces

Solutii securitate

Sisteme de supraveghere

Solutii securitate

Sisteme Antiefractie

Solutii securitate

Sisteme detectie incendiu